Bine aţi venit!

Compania Blue Life a fost înfiinţată în anul 2008 şi este unic Partener şi Distribuitor în România, al brandurilor Vega, Hotelwasche Erwin Muller, Jobeline, acestea fiind mărci internaţionale de top în furnizarea de produse pentru hoteluri, restaurante, alte tipuri de unităţi din sectorul alimentaţiei şi nu numai.

Prin unicitatea si diversitatea produselor pe care le distribuie, prin atenţia acordată celui mai mic detaliu, Blue Life poate deveni în orice moment furnizorul de încredere pentru o afacere de success în industria HoReCa.

Cu ajutorul produselor comercializate de noi, veţi reusi cu siguranţă să surprindeţi până şi cei mai exigenţi şi capricioşi clienţi.

 Stilul si calitatea produselor distribuite de Blue Life facilitează crearea unei identităţi unice pe piaţă şi atragerea de clienţi fideli.

 Imaginea este modul prin care clienţii percep afacerea dumneavoastră. Blue Life vă sprijină necondiţionat prin oferirea de produse testate şi conforme cu cele mai înalte standarde germane de calitate.

 Erwin Muller Group International, există pe piaţa de profil de mai bine de 20 ani şi este furnizor de produse pentru hoteluri şi restaurante la nivel global.

Puteti alege cu încredere şi la preţuri avantajoase, dintr-o gamă variată de peste 40 000 de produse testate calitativ în domeniu.

În magazinul nostru online, puteţi găsi o gamă variată de produse, de la cele clasice până la cele mai inovatoare în tendinţele actuale.

Profitaţi de cele mai bune oferte puse la dispoziţie de către Blue Life!

Asteptăm cu interes solicitările dumneavoastră.

Echipa Blue Life


Scroll To Top